Are you worried or stressed? Click here for Expert Advice

Business Quiz for MBA | November 19 to November 25

Nidhi Gupta

1. Global e-commerce giant Amazon will now ship Amul products to which nation?

a) UK

b) USA

c) Brazil

d) Italy

Answer: Option B

2. Which organization has appointed Arun Kumar GR as the director of company's board?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option A

3. Siby Sebastian has been appointed as the Chief Executive of which Bank’s Indian operations?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option B

4. Telangana government has joined hands with which bank to introduce Coupon for Cashless Purchase?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option B

5. Who was recently elected as the President of FICCI for the year 2017?

a) Harshavardhan Neotia

b) Pankaj R. Patel

c) Jyotsna Suri

d) Rashesh Shah

Answer: Option B

6. Name the data satellite was launched by China recently?

a) Tianlian I-04

b) Tianlian I-02

c) Tianlian I-01

d) Tianlian I-03

Answer: Option A

7. Which scheme of textile ministry that was launched by Union textile minister Smriti Irani in Ahmedabad to launch identity cards for artisan?  

Trending Now

a) Mera Jeevan

b) Pehchan

c) Meri Pehchan

d) Parigyaan 

Answer: Option B

8. Who of the following has been appointed as the new Chairman of National Highways Authority of India (NHAI)?

a) C.V.R. Rajendran

b) Yudhvir Singh Malik

c) Pankaj R Patel

d) Rishi Jaitly

Answer: Option B

9. Who among the following has been elected as US ambassador to the United Nations (UN) by US President-elect Donald Trump?

a)   Nikki Haley

b)   Kamala Harris

c)  Bobby Jindal

d)   Ami Bera

Answer: Option A

10. India has recently signed Joint Declaration for the implementation of Automatic Exchange of Information (AEOI) with nation?

a) New Zeland

b) Switzerland

c) Canada 

d) Russia

Answer: Option B

Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

रोमांचक गेम्स खेलें और जीतें एक लाख रुपए तक कैश

Related Categories

Live users reading now