GK Questions and Answers based on most sixes in cricket

In this article we are giving a set of 10 questions based on the players who have scored most sixes in cricket. For the convenience of the participants, in this set answers are also given along with the questions. These questions are very useful for various examinations as well as cricket lovers.

GK Questions and Answers based on most sixes in cricket

1. Which cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?
A. Sanath Jayasuriya
B. Chris Gayle
C. Sachin Tendulkar
D. Shahid Afridi
Ans. D
2. Which Indian cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?

A. Yuvraj Singh
B. Sachin Tendulkar
C. Virender Sehwag
D. Mahendra Singh Dhoni
Ans. D
3. Which Sri Lankan cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?
A. Tillakaratne Dilshan
B. Kumar Sangakkara
C. Sanath Jayasuriya
D. Mahela Jayawardene
Ans. C
4. Which South African cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?

A. Jacques Kallis
B. Lance Klusener
C. JP Duminy
D. AB de Villiers
Ans. D
5. Number of sixes recorded by Sachin Tendulkar in international cricket?

A. 375
B. 300
C. 260
D. 264
Ans. D
6. Which Australian cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?
A. Ricky Ponting
B. Matthew Hayden
C. Adam Gilchrist
D. Shane Watson
Ans. C
7. Which Windies cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?
A. Viv Richards
B. Brian Lara
C. Chris Gayle
D. Kieron Pollard
Ans. C
8. Which New Zealand cricketer has recorded maximum sixes in international cricket?
A.
Martin Guptill
B. Martin Crow
C. Chris Cairns
D. Brendon McCullum
Ans. D
9. Who cricketer has recorded maximum sixes in Test cricket?
A. Adam Gilchrist
B. Brendon McCullum
C. Chris Gayle
D. Jack Kallis
Ans. B
10. Which cricketers have recorded more than 100 sixes in Test cricket?
A.
Brendon McCullum and Chris Cranes
B. Brendon McCullum and Jacques Kallis
C. Brendon McCullum and Chris Gayle
D. Brendon McCullum and Adam Gilchrist
Ans. D
GK questions and answers based on significant Cricket records

Advertisement

Related Categories